پست بعدی
پست قبلی
اولاً: مشاهده کردم که علم به مذهب شیعه مجزی است و ذمة مکلف را به طور قطع بری می کند. بسیاری از علمای اهل سنت از گذشته و حال نیز به صحت آن فتوا داده اند …
ثانیاً: با دلایل قوی، برهان های قطع آور و حجت های واضع، که مثل خورشید درخشان در وسط روز است، ثابت شد حقانیت مذهب اهل بیت (علیهم السّلام) و این که آن مذهب همان مذهبی است که شیعه آن را از اهل بیت (علیهم السّلام) اخذ کرده واهل بیت نیز از رسول خدا و او از جبرائیل و او از خداوند جلیل اخذ کرده است …
ثالثاً: وحی در خانة آنان نازل شد و اهل خانه از دیگران بهتر می دانند که در خانه چیست. لذا بر عاقل مدبّر است که دلیل هایی که از اهل بیت (علیهم السّلام) رسیده رها نکرده، و نظر بیگانگان را دنبال نکنند.
رابعاً: آیات فراوانی در قرآن کریم وارد شده که دعوت به ولایت و مرجعیت دینی آنان نموده است.
خامساً: روایات فراوانی از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) نقل شده که ما را به تعبد به مذهب اهل بیت (علیهم السّلام) دعوت می کند، که بسیاری از آنها را در کتاب الشیعه و حججهم فی التشیع آورده ام.
۱. الطریق الى مذهب اهلالبیت علیهم السلام
۲. على خطى الحسین علیه السلام
۳. التحکیم، دراسة فى الفقه التاریخى للامة الاسلامیة
۴. الجماعات الدینیة – محاولة استمساخ الامة الاسلامیة
۵. من اسس ثقافة العنف؟
۶. شرح دعاء السحر للامام السجاد علیه السلام
۷. الامام على و العدالة الاجتماعیة (المؤتمر الدولى للامام على علیه السلام طهران، مارس ۲۰۰۱)
۸. فقه التغییر بین السید محمدباقر الصدر و السید قطب، دراسة مقارنة
۹. الشهید الصدر و دینامیة الصراع الاجتماعى
۱۰. الامام المهدى المنتظر و خصوم مرحلة الظهور.
آقاى دکتر احمد راسم النفیس از نویسندگان نقاد و منتقد نشریات مصر است و با مقالات متنوع خود به پاسخگویى شبهات و سؤالات مختلف درباره مذهب شیعه مىپردازد. یکى از آثار برجسته ایشان کتاب نفحات من السیرة است که در آن خلاصهاى از سیره رسول اکرم صلى الله علیه و آله و ائمه اهلالبیت علیهم السلام به نگارش درآمده است.
لازم به ذکر است که حقانیت تشیع باعث گرایش تعداد فراوان از پیروان اهل سنّت و سایر ادیان به این مذهب گردیده و انسانهای پاک نهاد و حقیقت گرا؛ پس از درک حقانیّت تشیع پیرو این مکتب پویا و مقدس می شوند. و همین عالمان که نام برده شدند با تالیفات خود میلیونها نفر را شیعه کرده اند. آن چه در این مختصر آورده شد تنها به عنوان نمونه مطرح گردید.
۱۴۰۰-۰۴-۲۷
۱۴۰۰-۰۴-۱۳
۱۴۰۰-۰۴-۰۵
۱۳۹۹-۰۹-۱۴
۱۳۹۸-۱۲-۲۴
۱۳۹۵-۰۲-۲۶
۱۳۹۴-۰۸-۲۶
۱۳۹۴-۰۸-۰۸
۱۳۹۴-۰۶-۱۰
۱۳۹۴-۰۵-۰۶
۱۳۹۳-۰۶-۲۵
۱۳۹۳-۰۶-۰۸
۱۳۹۳-۰۵-۲۱
۱۳۹۳-۰۵-۲۱
۱۳۹۳-۰۵-۲۱
۱۳۹۳-۰۵-۲۰
۱۳۹۳-۰۵-۲۰
۱۳۹۳-۰۵-۲۰
ابزارکی وجود ندارد
*